brantu.jpeg
 

We are an e-commerce venture builder for developing markets. Our aim is to create services and marketplaces that complement each other. Helping BRANTU ecosystem and other ecommerce businesses to sell better, easier and smoother.

Founders:

Fredrik Granström - granstrom@brantu.com

Mohamed Rizk - rizk@brantu.com

Moved in: 2017


fightnode.png
 
 

FightNode is a training tool developed for martial art practitioners, coaches and fans to discover and share martial art techniques. Read more.

Get FightNode Premium and power up your team or organization.

Moved in: 2017


 
 

Malmö Upcycling Service

mus.png
 
 

Malmö Upcycling Service består av industridesignerna Anna Gudmundsdottir och Emilia Borgvall. Det började 2013 med ett gemensamt kandidatexamensprojekt vid Institutionen för industriell design, Lunds universitet, där de båda nyligen avslutat sina masterstudier. Båda designers har ett intresse för hållbar tillverkning och vill påverka dagens konsumtion genom att erbjuda hållbara alternativ. Grundkonceptet i projektet handlar om att se industriellt avfall som en material resurs för att skapa nya produkter till försäljning på den lokal konsumtionsmarknaden. Samarbetet syftar till att tänka om designprocesser, ifrågasätter designerns roll och demokratisera produktionsmetoder. Konceptet bygger på att använda återvunnet material som en bas för småskalig och lokal produktion. På så vis är det möjligt att göra personliga och unika produkter.

Moved in: 2017


 
Reflections-Large-Candlestick_Triangle_Brass_Granite_design-by-MUS_photo-Peter-Olsson-540x360.jpg
Reflections-Large-Candlestick_Arch_Steel_Marble_design-by-MUS_photo-Peter-Olsson-540x360.jpg
 
Skärmavbild 2017-08-24 kl. 11.44.00.png
 
 

SPORTIO is making it easy for teams, coaches, parents and players to communicate.

No more e-mails, blogs, printed notes or schedules on your fridge.

Moved in: 2016


 

Naturlaboratoriet

Naturlaboratoriet restaurerar och producerar högkvalitativa konsttryck av bilder tagna från antika biologi- och fälthandböcker. För tillfället erbjuder vi främst botanik och insektsmotiv, men arbetar kontinuerligt för att ta fram nya illustrationer till sortimentet. Företagets vision är att visa naturvetenskapens vackra sida, och ta den ut ur laboratoriet och in i ert hem! Läs mer och besök vår webshop på www.naturlaboratoriet.se

Moved in: 2016


natur.png
 
pcos.png
 

PCOS FOODS hjälper kvinnor med polycystiskt ovarialsyndrom (PCOS) genom en komplett livsstilslösning med kokböcker, måltidsplaner och nutrition tracker.

PCOS är ett medicinskt tillstånd som drabbar cirka 20% av fertila kvinnor. De två vanligaste symptomen är infertilitet och övervikt. Mer än 50% av kvinnor med PCOS lider av övervikt och cirka 75% av kvinnor med PCOS kämpar med viktminskning.

VLimage.jpg

Studier visar att bristande vikthantering kan förvärra infertilitet, insulinresistens, viscerala fetter och inflammation. Utöver detta kan flertal psykologiska symtom påverkas, inklusive ångest, depression, negativ kroppsuppfattning och social ångest.

PCOS FOODS tror på en helhetssyn och hållbar hanteringen av PCOS genom lämpligt näringsintag. Att äta en diet anpassad för PCOS-metabolismen hjälper inte enbart med viktminskning, utan även genom vikthanteringen bidrar det till att lindra tillståndets psykiska och fysiska bördor.

Moved in: 2017


Kontakt:

Telefon: +46 704611793

Email: pcosfoods@gmail.com

Website

Sällberg & Co

sallbergcosq.jpg

Sällberg & Co är en affärsjuridisk byrå med fokus på startups, tillväxtbolag och entreprenörskap.

Vi utvecklar just nu ett molnbaserat verktyg för att hjälpa företag att anpassa sin personuppgiftshantering inför den nya dataskyddsförordningen, en EU-lagstiftning som kommer att gälla över hela EU med start den 25 maj 2018 och som påverkar i stort sett alla företag och myndigheter.

Sällberg & Co är inte som andra. Vi är en affärsjuridisk byrå som drivs av och för entreprenörer. Men vårt mål är inte att driva ett renodlat konsultbolag. Tillsammans med vår affärsjuridiska verksamhet ska vi erbjuda smarta webbaserade juridiska tjänster som gör livet enklare för entreprenörer, etablerade företag, föreningar och skolor.

Vår konsultverksamhet är specialiserad inom avtal, compliance och immaterialrätt.

Moved in: 2016