Back to All Events

Utmaning: Ta fram en marknadsföringsstrategi

🤔VAD?
Är du intresserad för kommunikation och marknadsföring? Vill du tillsammans med andra studenter lösa ett kommunikationsproblem? Då har du hamnat rätt!
Venture Cup, Studentombudet LUS, VentureLab, och Arbetslivsforum vid HT-fakulteterna utmanar studenter att ta fram en marknadsföringsstrategi för Rättighetslistan.

💡UTMANINGEN
Vid Lunds universitet finns Rättighetslistan. Känner du till den? Inte? Då är du inte ensam!

Rättighetslistan är precis vad det låter, en lista med rättigheter som gäller studenter vid Lunds universitet. Listan beskriver de skyldigheter Lunds universitet har för allas rätt att funka olika som student. Rättigheter som extra stöd för studenter med dyslexi, att det finns hörslinga i föreläsningssalar, förankring av kursplan och att kurs- och examensbevis kommer ut i tid.

MEN! Då få studenter känner till Rättighetslistan känner också få studenter till sina rättigheter. Detta vill vi tillsammans med dig ändra på! Under en halvdag bjuder vi in studenter intresserade av kommunikation och marknadsföring att gemensamt i team ta fram en marknadsföringsstrategi för Rättighetslistan.

👉🏾 Hur ska listan på bästa sätt kommuniceras och tillgängliggöras till Lunds universitets 45 000 studenter?
👉🏼 Vilka strategier kan användas för att denna viktiga, men ”torra” information förankras på ett roligt och träffsäkert sätt?
👉🏽 Vilka informationskanaler bör användas så att kännedomen ökar också bland universitets personal?

🌟VEM?
Alla studenter som vill ta sig an en verklig utmaning vad gäller kommunikation och marknadsföring.

🖊HUR?
Läs mer och anmäl dig via Eventbrite här:

🗓NÄR?
28 mars, kl 13.00-18.00
För deltagande studenter: 13.00-18.00 (incheckning från 12:45)
För åhörare: 17.00-18.00

📍VAR?
LUX sal C:126, Helgonavägen 3 (Entré D), 223 62 LUND
Eventet är gratis och vi bjuder självklart på fika!
Eventet kommer att hållas på svenska.