Back to All Events

VentureLab Workshop: Digital marknadsföring

  • THINK Open Space, Auditorium 11 Bredgatan Helsingborg, Skåne län, 252 25 Sweden (map)

Är du nyfiken på SEO eller hur du kan använda Google Ads i din marknadsföring? Häng med på vår nästa workshop med Maria Grönlund som ger dig grunderna i Paid Marketing och några konkreta tips på hur du får bäst användning av det i just ditt projekt!

Maria är ursprungligen en driven hästtjej som ändrade riktning helt när hon började studera Strategisk kommunikation vid LU, Campus Helsingborg. Hennes första karriärsteg tog henne runt knuten till Mindpark. Där var hon med i uppstarten av Campus Webbyrå som idag är en framgångsrik konsultbyrå med fokus på online marketing.

Här samlade Maria på sig bred kompentens inom digital marknadsföring som hon nu använder i rollen som Digital Marketing Manager på Search Integration. Hon konsulterar både lokala och globala företag, som exempelvis Volvo, Alfa Laval and Blomsterlandet.
"Jag älskar att testa nya saker, och vill gärna vara så snabbt som möjligt på bollen. Och såklart att arbeta med så många olika typer av företag, man lär sig något nytt varje dag. Viktigt för mig på jobbet är den gamla klyschan med frihet under eget ansvar. Men även kunna bolla och lära sig saker av sina kollegor. " säger Maria.

Registrera dig här!

Earlier Event: 13 November
Du + Företag = Sant, Del 2
Later Event: 15 November
LUND INNOVATION CHALLENGE 2019