Back to All Events

Du + Företag = Sant, Del 3

• Malmö Musikhögskola – Liljeforssalen 25 Ystadvägen Malmö, Skåne län, 214 45 Sweden (map)

Du + Företag = Sant? 🤔

VentureLab och Studentkåren Musikhögskolan i Malmö presenterar en föreläsningsserie i tre delar där vi tillsammans dyker ner i alla tips och tricks du behöver veta för att våga ta steget och ta betalt för just det du gör!
Kanske har du en enskildfirma, kanske funderar du på bästa sättet att presentera dig för att få just det där GIG:et, kanske är du bara nyfiken på hur en resa kan se ut från start till företag?

Då är dessa lunchföreläsningar för dig! Vi kommer att djupdyka i allt från de praktiska frågorna kring att starta eget, pitcha och inspireras av någon som själv gjort resan. Vid varje tillfälle bjuder vi de första 30st på gratislunch! Så win win, både mat i magen och inspiration på samma gång.

👉 Sist ut - Häng med på en start-up resa!
Mer information inom kort!

Praktiskt
👉 Tid: 12:00-13:00
👉 För: Studenter på Lunds Universitet
👉 Plats: Malmö Musikhögskola – Liljeforssalen
👉 Registrering: Kommer inom kort!
🙌🏾🙌🙌🏿🙌🏻

By filling in this form you agree that VentureLab uses your information according to GDPR for statistical purposes and for making it possible to set up this event.

Earlier Event: 28 November
VentureLab Reunion!