Events

Våra event och aktiviteter kommer att hjälpa dig att ta det första steget med en idé eller bara hjälpa dig att inse att något verkligen kan hända med hjälp av dig! Eventen lämpar sig även för dig som inte har någon idé just nu men har vettiga erfarenheter att dela med andra.

Kolla gärna vilket event som passar dig bäst, alla händer i Lund eller Helsingborg.

Lund

Case

Vi anordnar Case för studenter som älskar att lösa problem! Vi presenterar ett aktuellt problem från startup världen och litar på att ni ska finna lösningen tillsammans. Frågeställningen är relevant utifrån era studier och vi tar självklart med oss företaget som har problemet så ni kan ställa alla era frågor direkt till dem och samtidigt få möjligheten att nätverka! Naturligtvis belönas gruppen med den bästa lösningen!

Vi anordnar Case tillsammans med studentkårer eller inom ramen för kurser på Lunds universitet. Kontakta oss om ni vill veta mer!

pexels.com

coffee-shop-1149155_640.jpg

Mind your own business

Vi hjälper dig att ta en stund ur din hektiska dag, ta en kopp kaffe på vägen och samtidigt uppmuntra dig att ”Mind your on business”, bara för en minut!

Vi kommer till din fakultet och står där under några timmar, bjuder på kaffe och vi vill gärna höra allt om dig och dina spännande idéer, för vi tror att du har potentialen att göra något stort och därför vill vi försäkra dig att vi finns där och hjälper dig längs vägen!

Vi besöker många fakulteter under terminen, ta en titt i kalendern för att se när vi besöker just er!

Helsingborg

glass-617387_640.jpg

Breakfast & Ideas

Vi bjuder in personer att berätta om deras resa med att ha startat eget medans du får avnjuta dagens viktigaste måltid, frukosten, som vi bjuder på!

När du druckit upp kaffet får du möjlighet att ställa frågor och få hjälp med dina funderingar. Detta är platsen du vill vara på om du vill få lagom mängd inspiration för att kickstart din dag! Se tiderna här here.