Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vår inkubator

I vår inkubator sitter studenter som brinner för idéer de vill förverkliga. Läs mer om våra nuvarande inkubatorföretag här nedan!

Vill du också vara en del av VentureLabs inkubator?
Nästa deadline för ansökan är den 1:a oktober.

Vad är en inkubator? En inkubator kan beskrivas som en kreativ miljö eller arbetsplats där nystartade företag utvecklas tillsammans under uppstartsprocessen.

VentureLab erbjuder studenter och nyexaminerade från Lunds universitet gratis kontorsplats i upp till ett år i vår inkubator som du hittar i den kreativa miljön på Ideon Agora.

Förutom att vi bjuder på hyran, står vi även för internetuppkoppling, möjlighet att boka mötesrum och inte minst möjligheten att träffa en mängd olika företag och drivna personer som kan vara avgörande för dig och din idé. Vi erbjuder affärsutvecklingsmöten med varje företag i den utsträckning som efterfrågas och varje vecka anordnar vi workshops och föreläsningar inom relevanta områden.

Dessutom innebär en kontorsplats i inkubatorn att du är omgiven av studenter i andra nystartade företag och projekt och du får möjlighet att inspireras av och utbyta idéer med personer med vitt skilda erfarenheter och kompetenser. På VentureLab har vi en härlig blandning av både nationella och internationella studenter från olika delar av Lunds universitet.

Sedan 2001 har VentureLab erbjudit gratis kontorsplats för studenter som vill satsa på sina idéer. Hundratals studenter har flyttat in och ut ur vår inkubator sedan dess, vilka du kan läsa mer om här.

Vill du också vill sitta i vår inkubator? Fyll i vår ansökningsblankett och skicka den till ide@venturelab.lu.se. Nästa deadline är den 1:a oktober.

Lunds universitet